9% gyvenimo, praleisto troleibuse.

Šį įrašą pasiskolinu iš savo seno, nelabai gyvo blogo. Rašiau prieš pusmetį ar dar seniau, bet problema ta pati ir dar didesnė.

Spūstys veda iš proto! Manau nedaug kas drįstų dėl to ginčytis. Tos dvi valandos: ryte ir vakare, praleistos sausakimšame troleibuse gerokai sutrumpina gyvenimą. Tai ne tik dvi valandos, kurias galėtum išnaudoti ilgesniam miegui ar pasiruošimui paskaitoms, tai dvi valandos, per kurias tenka kęsti "bobučių-buldozerių" pastangas kuo greičiau nuskrieti prie laisvos kėdės, penktokų, su tris kartus už juos pačius didesnėmis kuprinėmis, susistumdymus ir šiaip malonų jausmą, kai troleibusas stabteli ir pora tetulyčių, norėdamos įrodyti inercijos egzistavimą, užgriūna ant tavęs. O jei pamatai kokia laisvesnę vietelę, iš ten sklindančio "aromato" gali atspėti, kas ten įsitaisė.

Kai gyvenau Klaipėdoje, maždaug 5-7 min. pėsčiom iki gimnazijos, to neįvertinau. Apskritai, kaip sunku įvertinti visą gėrį esantį aplink mus! Tai pasistengsiu būti optimistiškesniu ir su džiaugsmu einu užkąsti ir į centrą....tuo pačiu sumautu troleibusu.

1 komentaras:

Anonimiškas rašė...

labai idomu, aciu