Kodėl verta skaityti Martyno tinklaraštį

Ar kada nors susimąstėte, kodėl skaitote šį įrašą? Apskritai, kodėl dauguma jūsų jau mano bloge, greičiausiai, lankotės nebe pirmą kartą. Tokios mintys kamuoja ir mane, tai pasistengiau pasitelkti galingąjį Google ir pasiteirauti jo, kokių interesų vedamus internautus nukreipia į mano tinklaraštį.

Kaip supratote, pateiksiu top "keywords", kuriuos įvedę į populiariausią naršyklę galite patekti į mano puslapį.

Taigi "Rašliavos" verta skaityti nes:


"Avangardas" Blogo komanda rūpinasi savo skaitytojų visapusišku švietimu, neaplenkdama ir modernių meno sričių.

"moterys ir vyrai" - nagrinėjame abiejų lyčių santykius (siekiame visapusiško švietimo) .

"naujuju technologiju" minusai" - neatsiliekame nuo laikmečio ir domimės naujausiais išradimais, nenutylėdami ir jų silpnybių.

"ar vyrams įmanoma suprasti moteris?" - nevengiame net tokių egzistencinių klausimų. Tiesa, blogo komanda vieningo atsakymo nesurado. Tačiau vis stiprėja įtarimas, kad ne. Dar viena mano ilgai brandinta teorija - tarp merginos žavesio ir tavo gebėjimo suvokti jos poelgius egzistuoja neigiama koreliacija (didėjant vienam dydžiui kitas mažėja).

"darbas gydytojui" - gal dar su didžiaisiais darbo paieškos portalais negalime lygintis, bet laikui bėgant tik plėsimės.

"futbolininko maistas" - siekdami savo tikslo būti įvairiapusiški teikiame visokią naudingą informaciją. Nepamirštam ir futbolininkų mitybos įpatumų.

"jeigu moteris sako ne"
- daznai pasitaikanti ir kartais didelį nusivylimą teikianti situacija. Skubame nuraminti susijaudinusius skaitytojus: išsamūs tyrimai parodė, kad moterų "ne" išvertus į vyrų kalbą reiškia "gal". Taigi, vilties yra.

"kaip apsirengti hipiu?" Stiliaus rubrikoje galite rasti paskutines sezono madas ir kompetetingų dizainerių patarimus,kaip būti stilingu.

"kaledinei paveiksliukai"
- nepamirštame ir taisyklingai lietuviškai rašyti nemokančių internautų ir suteikiame progą ir jiems pasidžiaugti kalėdiniais vaizdeliais.

"kodel verta skaityti dienorascius?" - atliekame dienoraščių, tinklaraščių ir kitų naudingų dalykų populiarinimo funkciją.

"martynas ir kaledos"
- rašome ir apie šiuos baisiai susijusius dalykus.

"vyras myli su moteris" - rubrika tik pilnamečiams.

"saltanosiu receptai" - kulinarijos skiltyje rasite archaiškų lietuvių Vėlinių patiekalų receptų.

"žemaitiškas pasveikinimas" - kiekvienam bent kiek etiketą išmanančiam būtina jį žinoti.

Ir geriausias iš geriausių:
"kitais ženklais galima padaryti nuoga mergina per skypa" - čia jau net Google pervertino "rašliavas". Prisipažinsiu: ženklų, darančių tokį poveikį merginomis viešai neplatinam.


O kokius "perliukus" įvedę į naršyklę skaitytojai patenka pas jus?

2 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Nenauja, bet gera tema :-) Ir aš nusižiūrėjęs parašysiu kokią dieną :-)

Anonimiškas rašė...

Ajoi, pavaro tie gūglinėtojai... Apie mane stebinančius raktažodžius retkarčiais parašau savo tinklaraštyje, iki šiol mane labiausiai pašiurpinęs buvo "kaip išlankstyti šunį", nes iš karto nesupratau, kad čia apie origami kalbama, o aš taaaaaaip šuniukus myliu...