Pora savaičių tylos.

Paskutinį įrašą rašiau prieš veik dvi savaites. Ne, niekur nebuvau išvažiavęs, prie kompo sėdžiu kasdien darbe. Kodėl nerašiau? Nežinau. Nebuvo noro. O ir laiko. Taip, prieš ekraną praleidžiu 8h, 5 dienas per savaitę, ir tikrai ne visą laiką dirbdamas, bet viskas susiję su internetu kažkaip baigia užknisti. Smerkiu pats save, kad tiek laiko po tiek laiko "online" dar ir laisvą minutę skiriu tai dėžei. Namie kompiuterį darbo dienom jungiu tik preireikus kokios informacijos, savaitgaliais stengiuosi visai "atsijungti"(nelabai sekasi). Būdamas ofise laisvesnę minutę paskaitinėju žurnalus, pavartau virtuvėje gulinčią Aleksandravičiaus nuotraukų rinktinę. Skauda akis. Ir vis labiau suvokiu,kaip nenorėčiau visą gyvenimą dirbti darbą, visą dieną sėdint prieš monitorių.

Tačiau blogas jau nėra vien akimirkos užgaida - pažaidžiau, atsibodo, ieškau kito užsiėmimo. Yra, kad ir nelabai daug, žmonių, kurie skaito, ką rašau, prenumeruoja. Taigi iš elementarios pagarbos jiems reikia arba dėti tašką, arba parašyti bent po įrašą per savaitę. Taško artimiausiu metu nedėsiu, tai ir įrašų bus.

Kodėl negaliu dėti taško? Kad dažnai pagaunu galvojantį kaip blogerį. Į aplinkinius reiškinius žiūrintį iš šalies ir galvojantį, kaip subjektyviai ar objektyviai tai būtų galima pateikti viešai. Ir tai daryti padeda vieša internetinė erdvė.

Taigi jei tas dvi savaites būčiau rašęs, būtų pasipylę straipsniai apie:

Paskutinių kelionių prisiminimai:
Kelionės į Alandus tęsinį, nuotykius ten.
Naktinę kelionę į Subasio kalną, ežiukų klajones rūke.
Pamąstymus apie Danijos jaunimo turimas ir neišnaudojamas galimybes. Skandinavų savaitgalių leidimo ypatybes. Meilę dviračiams.

Naudingas gimtadienio dovanas. Šventimą ir ką aš veikiau pusę nakties ligoninėje(ne, pacientu tapau ne aš). Pasirodo, kad koridoriuje gulinčius pacientus, vidury laukiančius eilės patekti į palatas, galima rasti ir Lietuvoje.

Raginimą boikotuoti visą "tarybinę produkciją". Kaip galima valgyti raudona žvaigžde pažymėtas tarybines dešreles?! Man vienam tai sukelia neigiamas emocijas?

1 komentaras:

scania gti rašė...

hmmm... Dėl tų tarybinių gaminių. Neigiamų emocijų nesukelia, bet nieko neperku su tuo ženklu. Sočiai tarybinio maisto atsivalgiau tarybiniais laikais.